Archive for August, 2005

54%

Thursday, August 25th, 2005

Over de helft, olé olé! En zeg nu niet dat ik m’n best niet doe hé :-)

‘t Is hier te doen!

45%

Sunday, August 21st, 2005

Dat verdient een applausje! Ik doe echt mijn best… Ben de volgende week weer niet veel thuis… *ontwijkt een tomaat* Maar, ik beloof dat het voor volgend jaar af zal zijn! :-p

Louvain

Tuesday, August 16th, 2005

Ik ben pas donderdag 18 augustus weer thuis (rond de middag)… Dus…

Vanaf deze namiddag tot donderdag zit ik in Leuven, dus zal ik hoogstwaarschijnlijk ook niet kunnen voortschrijven… Je m’excuse.

Argh

Wednesday, August 10th, 2005

Ik word gewoon onnozel van het feit dat ik er maar niet lijk in te slagen om de pages chronologisch onder elkaar te zetten… Die “24 - 30 juli - Safari en terug” hoort gewoon niet ná 16 juli… Die moet helemaal achteraan, maar neen, dat ding blijft maar staan waar ie staat… Frustrerend! Wat ik ook probeer, niets wil lukken… Het zal wel iets te maken hebben met het feit dat het geen ‘parent page’ heeft… De pages met wel een parent page en de daarbijhorende parent page (lekker ingewikkeld) zullen altijd achteraan staan. Ofzoiets. Is dit dan logisch?

Zucht. Ik ga slapen.

36%

Wednesday, August 10th, 2005

Jaja, 36%. We komen er wel. Gisteren kon ik geen pc meer zien, vandaar dat er niets is bijgekomen… Natuurlijk voelde ik mij daar vandaag schuldig om, en moest ik wel iets volledig afhebben. Et voila!

Vanaf vrijdagavond tot en met maandagavond ben ik te vinden in Normandië, dus zal er vanaf vrijdag tot en met maandag niets meer bijkomen… Maar volgende week moet ik niet meer werken, dus dan ben ik verondersteld van meer tijd vrij te hebben, en dus meer te kunnen schrijven… We zien wel.

Hop, lezen!

27%

Monday, August 8th, 2005

16 juli is nu helemaal af… *zucht* Nog 8 pagina’s te gaan… Had beter m’n bek gehouden en aan niemand een verslag beloofd :-p Oké, dat zou ik zelf niet gekund hebben, ik moet dit gewoon kunnen delen! Alleen zal er wel een portie geduld voor nodig zijn… Achja.

Google

Monday, August 8th, 2005

Juij, we staan al op pagina 4 wanneer we ‘Kilimanjaro’ intikken bij Google, en we verfijnen naar ‘pagina’s uit België’ … :-p

I should better be working… -_-

25%

Saturday, August 6th, 2005

Traag maar gestaag… :-) 16 juli is ook bijna af…

Ik doe m’n best, maar ‘t is echt een monnikenwerkje. Altijd eerst schrijven, dan de juiste foto’s kiezen, dan wat prutsen in Flickr, dan ze hier in m’n posts zetten… You get the picture :-)

18%

Friday, August 5th, 2005

Ik heb besloten om op de page ‘De beklimming’ ook wat tekst te plaatsen, vandaar de 18%… Ben er nog niet helemaal tevreden van, dus misschien zal die in de toekomst nog wel een beetje verbeterd worden. Het is meer een verslag, en zoals ik al schreef ben ik daar niet zo goed in, dusja… Excuses, ik weet het, maar dat kan me nu lekker niet schelen! :-p

10%

Thursday, August 4th, 2005

De eerste page van de 10 die ik moet schrijven, is af… Dag 1 van onze reis, 15 juli 2005. Enjoy.

(Comments are very much appreciated :-))